Om oss

PLAN-B TV er et uavhengig produksjonsselskap med satsning på egenutviklede idéer med og for programledere tilknyttet PLAN-B Management. Vi står for idéutvikling og produksjon for det norske markedet og leverer innhold for alle plattformer og kanaler.

I floraen av store, internasjonale produksjonsselskap vil PLAN-B TV være et friskt pust som kommer med nye tanker med den norske seeren i fokus.

Vår filosofi er at konsepter utviklet for norske forhold, med en programleder som brenner for programmet, er den beste løsningen for å produsere god TV-underholdning.

Vår første produksjon Thomas og Harald møter idrettskongen ble sendt på TV2 i januar 2014 og nesten en million seere ble med Thomas og Harald i deres varme og uformelle møte med idrettsmannen Kong Harald. Gjennom samtaler på toppen av Holmenkollen og på Kongseteren ga Kongen et sjeldent innblikk i sitt lange og nære forhold til idrett, både som utøver og publikum.

Vår første programserie Truls – Oppdrag Hurtigruten gikk på TV2 våren 2014. Der vi får følge Truls Svendsen på hans ferd fra Bergen til Kirkenes – en ferd der han blir satt på prøve gang på gang og nye opplevelser venter hver gang skipet legger til kai.

Vi mener at god TV skal overraske, underholde og fortelle en historie som er så god at smarttelefon og nettbrett blir liggende urørt, såfremt man ikke bare må ta fram telefonen for å twitre om programmet da. Det må være lov.

PLAN-B TV produserer innhold for alle formater og plattformer, og prosjektene vi håndterer spenner seg fra større nasjonale reklamekampanjer til mindre oppdragsfilm hvor målet både kan være kommunikasjon internt i bedriften eller eksternt til markedet.

PLAN-B TV ledes av daglig leder Pål Huuse, executive produsent Terje Ramberg og produksjonsleder Andreas Berge.